Tudatfejlesztés
2021.05.06.
Párkapcsolat
2021.05.06.

A család szerepe

A család egy nyílt, dinamikus rendszer

Az élet továbbadása, mint teremtőerő két különböző nemű ember legmagasztosabb célja és feladata. A szülök a gyermekeik felelősségteljes, egészségre, boldogságra nevelése, mint fizikailag, pszichikailag, lelkileg, spirituálisan meghatározó cselekedete. A család az elsődleges szocializáció színtere, ahol egy férfi és egy nő,mint szülök, valamint utódaik tartós együttélését jelenti. Ez az együttélés a férfi és a nő szeretetteljes megértésén és nemi kapcsolatán, illetve a leszármazottakhoz fűződő vérségi köteléken alapszik. A család egy nyílt, dinamikus rendszer. Ez jelenti a környezete felé való nyitottságot (külső hatások, emberek, események szerepe és hatása a családra) és azt is, hogy folyamatos változásban van.

A család egy nyílt, dinamikus rendszer. Ez jelenti a környezete felé való nyitottságot (külső hatások, emberek, események szerepe és hatása a családra) és azt is, hogy folyamatos változásban van. Amennyiben a családi szerepek felcserélődtek, bizony komoly konfliktus helyzetek alakulnak ki és berögzülnek.,ami további generációs,párkapcsolati problémákhoz vezetnek.

Feltétlenül helyre kell állítani a rendszert, az énképet a további torzulás elkerülése végett. Különböző mélymeditációs kezelés, hipnózis és más tisztító-beépítő módszer ad segítséget az átalakulásban. Kérje bátran segítségünket!A család szerepe nagyon fontos

az egyén, társadalom és nemzeti egység kialakulásában, fennmaradásában. Önálló csoportként is funkcionál, meg él. A család információk átadójaként segíti az alkalmazkodást az életben. Meghatározza gyermek milyen értékek, normák kidolgozását viszi véghez, és milyen képet alakít ki a világról.

A gyermekben észrevétlenül is és a család tudatos hatásain keresztül is a viselkedést befolyásolják, hogy az egyén mire figyel a világ történéseiből, mi az, amit fontosnak tart és mi az, amit elítél. Lényeges a generációk között megértő kapcsolatok épüljenek ki és működjenek, valamint létezzen a tágabb közösség között bizonyos fokú egyetértés, megfelelés. A család tehát illeszkedjen be környezetébe úgy, hogy közben ne adja fel sajátosságait, egyediségét sem.


Arany Nap Életmód Központ

Makkos Ildikó Arta

Érdeklődni/ jelentkezni: 06/70 550 9226

Szeretettel várom azokat a kedves vendégeimet, akik vágynak megújulni, megszépülni és egy magasabb szintű életminőséget elkezdeni vagy folytatni a változtatni kívánt útjukon!


LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA

Online bejelentkezés a kezelésre