Női összefogás
2021.05.06.
Arcmasszázs és Oxigénkezelés
2021.05.06.

Atlantiszi kristály-fény
energia masszázs!

Lássuk mi is az az Atlantisz masszázs?

Ősi hatékony módszer Atlantiszról. Kristályok segítségével stesszoldó és energetizáló masszázs, kezelés, ami gyengéden megnyugtatja, harmonizálja a fizikai- szellemi-lelki testünket, ugyanakkor magasabb rezgésszintre segít sejtszinten és energetikai szinten is. Kellemes lélekemelő erejével látványos belső és külső fiatalító hatást érhetünk el mellékhatások nélkül. Az öngyógyító erőink aktiválódnak, a fáradság,fásultság, idegeskedés elszáll,ezáltal ismét tisztán látjuk céljainkat, elvégzendő feladatainkat könnyebben, sikeresen valósíthatjuk meg. Önbizalmunk, problémamegoldó képességeink felerősödnek. Támogatja a gyógyulási folyamatokat, az immunrendszert, anyagcserét. Ideális, jó közérzetet, harmonizáló hatást és felszabadultságot érzékelhetünk minden alkalommal.Miért érdemes most regisztrálni? Elárulom!

Most ajándékot adok önnek, ami egy teljes energetikai állapotfelmérést jelent ( Aura és energia központok, csakrák szintfelmérése, feltöltése )!


Arany Nap Életmód Központ

Makkos Ildikó Arta

Érdeklődni/ jelentkezni: 06/70 550 9226

Szeretettel várom azokat a kedves vendégeimet, akik vágynak megújulni, megszépülni és egy magasabb szintű életminőséget elkezdeni vagy folytatni a változtatni kívánt útjukon!


LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA

Online bejelentkezés a kezelésre