Ismerd meg
kezeléseimet

Írjuk át együtt a jövőnket

Mi megosszuk azokkal a lélektársainkkal a tapasztalatainkat, akik most döntötték el, hogy változást szeretnének életükben és keresik boldogulásukat. Fontos, hogy saját magunkat éljük és megteremtsük valódi létünket, igaz tudás alapján, megerősítve, magasabb tudatszintű önmagukat, környezetüket.


2021.05.06.

Tudatfejlesztés

Személyiség, Önazonosság fejlesztése! Ki vagyok én? Miért tartok itt? Hogyan tovább? Már kisgyermek korunktól kezdve próbálunk úgy játszani, különböző maszkokban, hogy az megfeleljen az elvártaknak, ezzel feladva saját személyiségünket, identitásunkat.
2021.05.06.

A család szerepe

A család az elsődleges szocializáció színtere, ahol egy férfi és egy nő, mint szülök, valamint utódaik tartós együttélését jelenti. Ez az együttélés a férfi és a nő szeretetteljes megértésén és nemi kapcsolatán, illetve a leszármazottakhoz fűződő vérségi köteléken alapszik.
2021.05.06.

Párkapcsolat

A boldog pillanatokat megélhetjük egyedül is, de boldogság létünk feltétele, szükséglete és katalizátora a társkapcsolat.
2021.05.06.

Hipnózis-Test, lélek harmonizálása

Elakadt életében ? A problémák megkeresésével és oldásával hipnózis és nonverbális ,telepatikus kezeléssel segíthetünk! A megoldatlan problémák felhalmozottsága blokkokat okozva leterheli testünket, lelkünket, szellemünket, így a jelen pillanatokban kevésbé vagy egyáltalán nem tudjuk megoldani...
2021.05.06.

Női összefogás

A szépség és a nőiesség megítélője nem a tükör, hanem a szeretetteljes, csodálatukat, tiszteletüket kifejező szemek. Elsőként saját nőiességünk megélése ,majd a Női eszenciák szeretetteljes kiárasztása a lelkünkön keresztül lehetséges.
2021.05.06.

Atlantisz masszázs

Ősi hatékony módszer Atlantiszról. Kristályok segítségével stesszoldó és energetizáló masszázs, kezelés, ami gyengéden megnyugtatja, harmonizálja a fizikai- szellemi-lelki testünket, ugyanakkor magasabb rezgésszintre segít sejtszinten és energetikai szinten is.
2021.05.06.

Arcmasszázs és Oxigénkezelés

A csodálatos masszázstechnika titka abban rejlik, hogy az akupresszúrás pontok finom nyomás,simogató technikájával a bőr kifeszül és hatására az arcról eltűnnek a stressz okozta ráncok, fiatalabbá, élettel telivé változtatva a bőrt. A masszázs serkenti a vérkeringést,nyirokcsomók működését.
2021.06.21.

Új kezelést hozzárendelni