Hipnózis-Test, lélek harmonizálása
2021.05.06.
Atlantisz masszázs
2021.05.06.

Istennő megteremtése,
önvalónkban

Lássuk miről szól Istennőnek lenni.

A világ teremtése, a világi teremtés az Istennő táncával indul. És minden nő őrzője ennek a táncnak.

A szépség és a nőiesség megítélője nem a tükör, hanem a szeretetteljes, csodálatukat, tiszteletüket kifejező szemek. Elsőként saját nőiességünk megélése ,majd a Női eszenciák szeretetteljes kiárasztása a lelkünkön keresztűl lehetséges. Szívből, érzésekkel fűszerezve élni, szívbe vezetni a férfit.

Segítséget kaphatsz egy hatékony Holotróp szemléletű,, transzperszonális, mélymeditációs technikától,,mely a lélek-test-szellem kiegyenlitett állapotba kerül, felszínre hozva lélektervedet, sorsfeladataidat. Megújjúlt erővel,.megértéssel sugározhatod ki azokat a női minőségeket ,képességeidet, csodálatos energiákat, melyek megélését a mindennapjaidban kamatoztathatod.
Kiket várok a foglalkozásra?

Azokat a Nőket várom, akik szeretnének megtisztulni minden generációs blokktól, akadályozó mintától és kinyílni a minőségi életre , gyengéd átalakulást hozó női energiában. Akik gyógyítanák a szívük sebzettségét azért, hogy ki tudják tárni a szívüket teljesen párjuk,,gyermekeik és környezetük felé. Akik harmóniában szeretnének kiteljesedni a belső és külső Világukban.

Ha belelépnél Istennői minőségedbe, női teremtő táncodba, akkor ajánlom figyelmedbe az előzetes jelentkezést, megbeszélést. Lépj be az Élet-Körbe!


Arany Nap Életmód Központ

Makkos Ildikó Arta

Érdeklődni/ jelentkezni: 06/70 550 9226

Szeretettel várom azokat a kedves vendégeimet, akik vágynak megújulni, megszépülni és egy magasabb szintű életminőséget elkezdeni vagy folytatni a változtatni kívánt útjukon!


LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA

Online bejelentkezés a kezelésre