Makkos Ildikó Arta vagyok

Bemutatkozom

Gyermekként sokszor gondolkodtam, álmodoztam kint a természetben és néztem minden milyen tökéletesen szép. Éreztem a Nap éltető erejét, az Ég hatalmasságát, a Föld biztonságát, a vibráló, szikrázó levegő tiszta áramlását és a forrásból folyó csillogó, kristálytiszta vizet, aminek még mindig érzem erejét a számban. Láttam a levegőben az ezüstösen szikrázó fotonokat és ahogy belenyúltam a térbe, éreztem és megfogtam a megfoghatatlant. Nagyon élveztem ezt az energia játékot. Pillangók megbabonázták csodás könnyed táncukkal a sok színű virágmezőt és magukkal ragadtak és repítettek a magasba a végtelenbe. De meddig visznek és hol a vége?

Úgy tűnt nincsenek határok. Itt voltam én, itt voltam minden, összefolytam és egy voltam a Mindenséggel az Univerzummal. Igen, ez számomra a tökéletes boldogság élmény.

Akkor már tudtam a Föld a paradicsom és az Élet a csodák- csodája sok lehetősséggel, annak ellenére, hogy kaptam bőven a fájdalmasabb megtapasztalásból is. Előttem volt és van a gyönyörű kép az életről, ahol minden Ember tudja, hol a helye, miben kiemelkedő a tehetsége, és mivel tudja a másikat kiegészíteni, tisztelni és szeretni, csak úgy érdek nélkül. Hiszen EGGYEK vagyunk. Mindannyiunkban ott van a lélek csomagunk, amit kibonthatunk, és felhasználhatjuk magunkkal hozott eszenciánkat bármikor. Ez a mi gazdagságunk!


Nyitott és pozitív hozzá állásom

tanulmányaim, kudarcaim segítettek az életemet magasabb tudatszintre emelni. Kineziológia volt az első lépcsőfok, ahol megtanultam, hogy van választásom. Utána nem volt kérdéses, hogy folyamatosan képezzem magam az alternatív gyógyászat különböző ágazataiban – Életvezetési Coach, biorezonancia, energiagyógyászat, transzperszonális pszichológia, Atlantiszi fény-energiákkal kezelés, hipnózis, radiesztéta, agykontroll, masszőz.

Pedagógiai, családvédelemi és családi napközi vezető, Gyermekpszichológiai asszisztens. A segítő szándék és az élet jobbá tétele, a boldogság átadása a saját fényemmel. Ez a célom, ami a tietek is. Leginkább a gyermekek biztonsága, boldog élményeik megtartása és továbbadása a cél. Akik nem kaphatják meg, azoknak megmutatni a hozzá vezető utat, az élet tanításán keresztül, ezt érzem igazi feladatomnak.

Hiszem, hogy a tevékenyen résztvevők és összhangban lévők egy közös cél elérése érdekében, sok csodára képesek... Kívánom, hogy mindenki találja meg a helyét az Egység körében. Szeretettel

Makkos Ildikó Arta

Lélekvezető, holisztikus gyógyász

06(70) 550 9226