A család szerepe
2021.05.06.

Tudatfejlesztés,

Ki vagyok én? Miért tartok itt? Hogyan tovább?

Már kisgyermek korunktól kezdve próbálunk úgy játszani, különböző maszkokban, hogy az megfeleljen az elvártaknak, ezzel feladva saját személyiségünket, identitásunkat. Igyekszünk olyan állarcot felvenni, azaz viselkedési mintákat elsajátítani, elsősorban a szülőkkel, majd környezetünk tagjaival szemben, hogy megfeleljünk a mindenkori szociális és társadalmi előírásoknak, divatnak, irányzatoknak, csak azért,hogy befogadjanak, elfogadjanak és minden zökkenőmentesen, vitamentesen haladjon. Félelem alapú ez az attitűd, félelem a szeretet, munka, anyagiak , hatalmi pozíciók veszteségétől. Így a szerepek felvételével egyre több maszk kerül személyiségünkre és tükörbe nézve tényleg nem tudjuk megválaszolni,hogy...ki vagyok én?

Időpontot kérek


A megoldatlan problémák felhalmozottsága blokkokat okozva leterheli testünket, lelkünket, szellemünket, így a jelen pillanatokban kevésbé vagy egyáltalán nem tudjuk megoldani a családon belüli vagy munkahelyi és párkapcsolati konfliktusainkat, elakadásokat. Egyéni és csoportos work – shop segítségével, harmonizáljuk, transzformáljuk a fizikai- szellemi-lelki testünket, ugyanakkor magasabb rezgésszintre jutunk. Kellemes lélekemelő erejével látványos belső és külső fiatalító hatást érhetünk el mellékhatások nélkül. Az öngyógyító erőink aktiválódnak, a fáradság, fásultság, - idegeskedés elszáll, ezáltal ismét tisztán látjuk céljainkat, elvégzendő feladatainkat könnyebben, sikeresen valósíthatjuk meg. Önbizalmunk, problémamegoldó képességeink felerősödnek. Támogatja a gyógyulási folyamatokat, az immunrendszert, anyagcserét. Ideális, jó közérzetet, harmonizáló hatást és felszabadultságot érzékelhetünk minden alkalommal.

Időpontot kérek

Arany Nap Életmód Központ

Makkos Ildikó Arta

Érdeklődni/ jelentkezni: 06/70 550 9226

Szeretettel várom azokat a kedves vendégeimet, akik vágynak megújulni, megszépülni és egy magasabb szintű életminőséget elkezdeni vagy folytatni a változtatni kívánt útjukon!


LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA

Online bejelentkezés a kezelésre